Oppskriften må jeg for så vidt nevne at er inspirert fra Maison Mat & Vin. Norges beste matmagasin!
2 pk økologisk kjøttdeig
2 fedd hvitløk
1/2 dl friske mynteblad
1 egg (helst økologiske eller eventuelt spør gården nærmest deg om deres egg er til salgs)
1 ss pistasjnøtter
100 g fetaost
Salt og pepper
1. Kjøttdeig, finhakkede mynteblader og hvitløk blandes sammen med egget i en bolle.
- Mange ganger har jeg i mine oppskrifter erstattet friske urter med tørkede urter, men her anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe en frisk mynte.
- Mange ganger har jeg i mine oppskrifter erstattet friske urter med tørkede urter, men her anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe en frisk mynte.
2. Tilsett hakkede pistasjnøtter, rosiner og fetaost.
4. Form kjøttbollene på grillspyd og fyr i gang grillen!
5. I ovn stekes dem i ca.12 min og du heller ønsker det.
Vi spiste kjøttbollene med mange andre små retter. Du kan prøve deg på å lage hjemmelagede nanbrød til om du vil gjøre det enkelt. Med salat og en spennende dressing til er dette et perfekt og fullkommen måltid også utenom grillsesongen.
Bon Appétit!
Bon Appétit!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar