Det er en raw food oppskrift som jeg fant på en kjempe fin nettside som heter rawamazing og anbefales å sjekke ut.
Denne terten (om jeg kan kalle den det) består av tre deler: nøttebunn, ganache og bringebær. Du kan selvfølgelig bruke andre bær etter eget ønske. Bare husk at fargen på bærene er viktig da den skal skille seg ut fra den mørk sjokolade.
2 kopper mandler, skåldet og finhakket
2 ss mørk bakekakao
2 ss cocos olje, smeltes i vannbad eller mikro om den er hard
2 ss agave
1. Rør sammen ingrediensene og trykk massen i bunnen på en stor eller flere små kakeformer.
Ganache
1 kopp mørk bakekakao
1/2 kopp agave
1/2 kopp cocos olje
150 g usaltet meierismør
1. Rør sammen alle ingrediensene.
Pynt
Bringebær
Fremgangsmåte
1. Trykk nøttebunnen i formen
2. Legg på ganache
3. Sett i et par bringebær oppå ganachen
4. Legg ett nytt lag med ganache
5. Topp til slutt med bringebær på toppen
Krem
3 dl kremfløte
1 stor ss vaniljesukker
Bringebær
Frisk mynteblar, finhakket
1. Pisk krem.
2. Ha i resten og visp videre til kremen blir rosa.
3. Sett i kjøleskapet frem til begivenheten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar