lørdag 12. mars 2011

Hjemmelaget Frokostblanding

Bursdagsgave: hjemmelaget frokostblanding

Jeg hadde lyst å gi mine venner noe hjemmelaget og bestemte meg for å lage frokostblanding. Rett og slett, enkelt og fint.
Bruk kreativiteten og gjem bort hemningene, det er kun hodet som stopper deg.

Havregryn
Hvetekli
3 ss canadisk lønnesirup (økologisk)
2 dl vann, varmt
Linfrø
Crusli
Tørket ananas
Tørket aprikos
Kokosflak
Kanel
(alt etter ønsket mengde)

1. Strø havregryn, kokosflak, hvetekli, kanel og linfrø i ei langpanne.
2. Så heller du over vann og sirup, som er pisket sammen, godt over blandingen.
3. Det hele stekes midt i ovnen på 200 grader i 20 min. Husk å rør litt i blandingen underveis.
4. Samtidig kan du blande sammen crusli og opphakket tørket frukt i ei skål.
5. Alt blandes sammen til slutt og kan stå å tørke i fri luft over natten før du har det i lufttett boks.
6. Gi i gave eller behold selv (om du velger førstnevnte, pass nå på at det blir litt igjen til deg selv)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar