Ingredienser
Til to damer og til rester dagen derpå
1 ts sennepsfrø
1 ts korianderfrø
1 pk ruccula
3 torske fileter
Godt med fetaost
1/2 gul paprika
1 tomat
2 gulrøtter
1 stor squash
Tumeric/gurkemeie
Tørket dill
Olje, til steking
Usaltet meierismør, til steking
(Bruk gjerne også oljen fra fetaosten)
Salt og pepper
1. Ha frøene i en tørr og varm stekepanne og hell over olje når de begynner å poppe.
2. Ha så i squash, gulrøtter og paprika.
3. Når de har blitt passe myke, har du i tomat, ruccula og fetaost, samt krydder.
4. Hell det over i en salatbolle.
5. Stek deretter fisken i grønnsaksfettet. Jeg vil anbefale å steke fisken i meierismør.
6. Krydre fisken med dill, salt, pepper og ørlite tumeric.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar