4 egg
4 dl sukker
6 dl helmelk (hadde kun lettmelk, og funker fint det også)
1 ts vaniljeessens (hadde ikke det, så ble med vaniljesukker. Tror likevel at det hadde høynet nivået og ikke minst smaken med ordentlig vaniljeessens)
3 ts bakepulver
250 g smeltet smør
1. Egg og sukker piskes til en luftig eggedosis.
3. Så har du i hvetemel og bakepulver. Til slutt smøret.
4. Muffinsformer fylles 2/3 fulle, om ikke mindre (om du ønsker masse glasur på).
5. Stekes i ovn ved 170 grader i 20 min.
6. Avkjøl og spis.
Muffins er perfekt i påsken. Her kan man variere med farger og smaker etter årstiden. Hyggelig å lage med flere og enkle å ta med og den perfekte turgodis.
Oppskriften er hentet fra Maison Mat & Vin (med en personlig vri)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar