søndag 1. mai 2011

Falaffel

Det ble to falafel middager denne påsken. Man tager det man haver liggende og er veldig fornøyd med det. Alt handler bare om ulike krydder, sammensettinger av ingredienser og hvem man spiser det med. Det er avgjørende den gode spiseopplevelsen for min del.
Må innrømme at falaflene ikke er selvlaget denne gangen. Så skal ikke ta på meg æren for disse perfekte runde herlighetene.

Ovnsbakt middag
Falafel (antall etter ønske)
2 Champinjong
6 babyasparges
Sesamfrø
Walnøtter (hakkede)

1. Sopp, asparges og falaffel stekes i ovnen til soppen er gylden og myk og falafelen stekt. Ca.15-20 min på 200 grader.
2. Walnøtter og frø sprudles på toppen like før stekeslutt, slik at nøtten blir crisp.
3. Spiste dette sammen med tantes fantastiske fløtegratinerte poteter. Disse to smakte godt sammen og særlig med et glass rødvin til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar